Välj inkl eller excl VAT
Företag
Privatpersoner
0

Te

Te

Att det finns ett gediget utbud av te på arbetsplatsen och en favoritsort i de flesta privata hem, är mer en regel än ett undantag. Är du ute efter en ny personlig favorit eller behöver du fylla på skafferiet på arbetsplatsen? Då har du kommit rätt.
Viktigt att tänka på
På många arbetsplatser är en varm dryck i form av te eller kaffe ett vanligt inslag i vardagen. Det erbjuds därför flera olika sorter av dessa på många kontor, särskilt av de tre vanligaste tesorterna som är grönt, vitt och svart te. Hos swedoffice.se kan du hitta flera olika tesorter i olika smaker och styrkor från bland annat Lipton, Four O’clock och Arvid Nordquist.
Grönt, vitt eller svart. Att välja rätt te beror helt på vilken smak och styrka du föredrar. Förutom de olika färgerna urskiljer sig även de olika tesorterna efter effekt och smak. Grönt te innehåller mest antioxidanter av de tre och har en hälsosam effekt. Grönt te innehåller även högst koffeinhalt vilket är bra om du söker en uppiggande effekt. Vitt te innehåller samma mängd antioxidanter som grönt te men koffeinhalten är något lägre. Smaken brukar dessutom beskrivas som mjukare, mildare och sötare. Svart te kännetecknas av en starkare arom med lägre halt antioxidanter men även betydligt mindre koffeinhalt än de andra två sorterna vilket gör den perfekt för avkoppling. Idag tillsätter man även olika kryddor och torkad frukt inuti tepåsen för att skapa mer smakrika teer. Det viktiga är att prova dig fram så att du hittar det teet som passar dig.
Smaker. Klassiska smaker när det kommer till te är fruktiga finesser, ofta med inslag av citrus. För den som föredrar en lite beskare smak finns det dock även olika örtteer och Arvid Nordquist erbjuder alternativa smaker med inslag av bland annat lakrits och kanel. Lipton har dessutom ett stort utbud av teer med en orientalisk touch.
Mängden. När du beställer te från oss på Swedoffice kan du välja mellan större förpackningar där du totalt får 80 tepåsar i sex olika smaker. Med en så kallad sortimentskartong får du en blandning av olika teer så att du kan prova flera och hitta den sort som passar bäst. Du kan även beställa en förpackning med 16, 25 eller 100 tepåsar i en och samma smak.