0

Kopieringspapper - Färgat

Kopieringspapper - Färgat

Kopieringspapper med färg passar utmärkt när du vill göra snygga utskrifter. De fungerar till exempel utmärkt till broschyrer eller informationsmaterial. I vårt sortiment hittar du flera olika sorters färgade kopieringspapper; i olika vikt och färg.
Du kan använda alla våra papper tillsammans med flera typer av skrivare, både hemma och på kontoret. Våra färgade kopieringspapper gör det helt enkelt lite lättare för dig att sätta färg på tillvaron.
Utseende och färg på kopieringspapper
Ska du skriva ut material för att använda som information och kommunikation på ditt företag kan det vara bra att välja färgade kopieringspapper. De sticker ut i mängden och drar uppmärksamheten till sig. Våra kopieringspapper finns därför i många snygga färger, vilket gör att du lätt kan hitta något som passar dig.
Färgade kopieringspapper underlättar dessutom för ett företag att organisera och arkivera dokument på ett snyggt sätt. Det kan också ge lite färg till kontorsutrymmet och göra arbetet lite roligare.
Olika vikt
Beroende på vad det är du ska skriva ut kan du behöva använda dig av olika vikt på ditt färgade kopieringspapper. Hos oss kan du därför välja på papper med flera olika vikter - allt från 80 gram upp till 160 gram per ark. Tunna papper passar till exempel bättre när du ska skriva ut biljetter och liknande. Vill du veta mer om kopieringspapper? Här är allt du behöver veta om kopieringspapper.
Lite tjockare kopieringspapper passar däremot betydligt bättre till exempelvis foldrar, broschyrer och andra typer av trycksaker. I sortimentet finner du papper i förpackningar med antingen 250 eller 500 ark i varje.
Miljövänliga pappersval
På Swedoffice.se är vi alltid noga med att kunna erbjuda våra kunder miljövänliga produkter. Därför har vi självklart också kopieringspapper med märkningen Paper Profile PEFC i vårt sortiment. Paper Profile PEFC är den internationella pappersbranschens miljödeklaration som ger dig information rörande papperets miljöegenskaper. Det kan till exempel handla om transporter, utsläpp, produktens energikonsumtion och avfallshantering.